ΣΕΤ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΔΑΠΕΔΩΝ

Χάρη στον σωλήνα απορρόφησης Kobold SB100, η ακόλουθη επιλογή μικροεξαρτημάτων μπορεί να συνδυαστεί και να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την ασύρματη ηλεκτρική σκούπα Kobold VB100.

Είτε θέλετε να φρεσκάρετε τις τσεκουλατούρες, είτε θέλετε να καθαρίσετε σχολαστικά το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας ή ακόμα και να καθαρίσετε δυσπρόσιτα ψηλά σημεία, αυτή η επιλογή εξαρτημάτων για καθαρισμό εκτός δαπέδων είναι η ιδανική λύση!

Για ευέλικτο καθάρισμα χωρίς κόπο ακόμα και σε σημεία που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα φτάνατε εύκολα.

Λεπτομέρειες προϊόντων

Η επιλογή στομίων που είναι συμβατά με τη VB100 σας προσφέρει μέγιστη ευκολία για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα καθαρισμού:

Μεταβλητό Στόμιο VD15

To Mεταβλητό Στόμιο Kobold είναι ένας βοηθός πολλαπλών χρήσεων που φτάνει σε δυσπρόσιτα σημεία χάρη στη ρυθμιζόμενη του επέκταση και τον εύκαμπτο σύνδεσμο (δυνατότητα περιστροφής 90°).

Σας επιτρέπει να καθαρίσετε γύρω από γωνιές καθώς και τσεκουλατούρες. Επιπλέον, είναι ιδανικό για την απορρόφηση σκόνης από τρυπάνι, απελευθερώνοντας τα χέρια σας και παράλληλα συλλέγοντας όλη τη σκόνη.

Στόμιο Πολλαπλής Χρήσης FD15

Ένα στόμιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς: το Στόμιο Πολλαπλής Χρήσης Kobold FD15 είναι κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα εργασιών με τρία πεδία εφαρμογής και προσφέρει την ιδανική λύση για κάθε πρόβλημα σκόνης.

Το Στόμιο Πολλαπλής Χρήσης FD15 είναι ιδανικό για το καθάρισμα του εσωτερικού αυτοκινήτων καθώς και υφασμάτων, κουρτινών, roller blinds, εσοχών και ενδιάμεσων σημείων.

Μαλακό Στόμιο SD15

Με το Μαλακό Στόμιο Kobold SD15, η σκόνη δεν περιφέρεται πια στο σπίτι μέσω του αέρα, αλλά απομακρύνεται με ασφάλεια.

Αυτό το ηλεκτρονικό ξεσκονόπανο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού: για το ξεσκόνισμα ραφιών, ντουλαπιών, ηλεκτρονικών υπολογιστών, φωτιστικών, καθώς και στο εσωτερικό αυτοκινήτων και σε πολλά άλλα σημεία.

Τηλεσκοπικός Σωλήνας TR15

Πάρτε την καθαριότητα ένα βήμα παραπέρα: Χωρίς ασταθείς σκάλες ή σκαλάκια, ο Τηλεσκοπικός Σωλήνας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση ιστών αράχνης από το ταβάνι, για το καθάρισμα φωτιστικών ή κουρτινόξυλων.

Ο Τηλεσκοπικός Σωλήνας TR15 σας δίνει τη δυνατότητα να φτάσετε σε δυσπρόσιτα σημεία εύκολα και γρήγορα.

Εξαρτήματα και επιπρόσθετα αξεσουάρ: Για τη βέλτιστη αξιοποίηση των προϊόντων της Kobold, σας προσφέρουμε μια σειρά επιπλέον προϊόντων και αξεσουάρ. Σακούλες φίλτρου με πιστοποίηση TÜV για τις υψηλότερες απαιτήσεις υγιεινής, βούρτσες και εξαρτήματα πολλαπλών χρήσεων καθώς και ειδικά σχεδιασμένα καθαριστικά και κιτ φροντίδας. Όλα αυτά, μόνο με τη Kobold!