Ανακαλύψτε τις Δυνατότητες του Thermomix TM6

Ανακαλύψτε τις Δυνατότητες του Thermomix

TM6 – O έξυπνος βοηθός σας στην κουζίνα.
Μια συσκευή, ατέλειωτες δυνατότητες.

Το Thermomix TM6® αντικαθιστά πάνω από 20 συσκευές σε ένα κομψό και συμπαγές μηχάνημα που διαθέτει τεράστια δύναμη, είναι πολυχρηστικό και καινοτόμο. Με ένα κάδο από ανοξείδωτο ατσάλι, υπερσύγχρονα μαχαίρια, θερμαντικό στοιχείο ακριβείας και ενσωματωμένη ζυγαριά, το ΤΜ6 μπορεί να κάνει τα πάντα! Μπορείτε να κόψετε, να χτυπήσετε, να πολτοποιήσετε, να ζυγίσετε, να αλέσετε, να ζυμώσετε, να ψιλοκόψετε και πολλά άλλα, με το άγγιγμα ενός κουμπιού. Από την οργάνωση και την προετοιμασία των γευμάτων σας, μέχρι και το καθάρισμα στο τέλος, το ΤΜ6 κάνει το μαγείρεμα στο σπίτι να μοιάζει παιχνιδάκι!

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

1000 και 1 επιλογές για το νέο Thermomix®

WB_GR_3D_book_cover_RGB__2134x2484px (1)

Βιβλία μαγειρικής

Τα βιβλία μαγειρικής Thermomix® αποτελούνται από συνταγές για κάθε γούστο, κάθε διατροφική ανάγκη και κάθε είδος διατροφής που μπορεί να ακουλουθείτε. Γραμμένες από επαγγελματίες σεφ, food bloggers και έμπειρους χρήστες του Thermomix®, αυτές οι συνταγές μπορούν να σας δώσουν έμνευση για να φτιάχνετε μοναδικά φαγητά κάθε μέρα.

Recipe chips

Meal planing is simple and fun with the Thermomix ® Recipe Chips. Our hands-free plug-ins bring delicious recipes for every taste and occasion directly to your Thermomix ®.

Ατελείωτη Έμπνευση

Thermomix® και Cookidoo®: Ο Τέλειος Συνδυασμός

H ψηφιακή πύλη συνταγών Cookidoo® και το καινοτόμο και πολυτάλαντο Thermomix® αποτελούν το ιδανικό ζευγάρι. Περιηγηθείτε στην πλατφόρμα Cookidoo®, η οποία περιέχει χιλιάδες συνταγές, χρησιμοποιώντας τη μεγάλη οθόνη του Thermomix® TM6, και πάρτε έμπνευση για το καθημερινό σας μαγείρεμα. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργείτε τις δικές σας συνταγές στο Cookidoo® ή να εισάγετε υπάρχουσες συνταγές και να τις προσαρμόζετε στα δικά σας γούστα, χωρίς να περιορίζεται καθόλου η δημιουργικότητά σας. Χάρη στις οδηγίες βήμα-με-βήμα σε κάθε συνταγή, το μαγείρεμα δεν ήταν ποτέ ευκολότερο.

Απολαύστε όλα όσα αγαπάτε στη μαγειρική

Η απόλυτη χαρά της δημιουργίας στην κουζίνα, με ελάχιστο κόπο. Το Cookidoo® κάνει το μαγείρεμα εξυπνότερο. Επιλέξτε, προγραμματίστε και ετοιμάστε πεντανόστιμες συνταγές εύκολα και χωρίς πολλή προσπάθεια. Μοιραστείτε τον ελεύθερο σας χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας. Απολαύστε το φαγητό. Τόσο απλά – με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Tόσο έυκολο!

Επιλέξτε - Συγχρονίστε- Μαγειρέψτε

Προγραμματισμός γευμάτων

Αναζητήστε και επιλέξτε συνταγές στην πλατφόρμα Cookidoo® και προγραμματίστε το εβδομαδιαίο σας μενού ανάλογα με τις διατροφικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Λίστα για ψώνια

Το εβδομαδιαίο μενού που προγραμματίσατε στην πλατφόρμα Cookidoo®, αυτόματα παράγει λίστα για ψώνια την οποία σας στέλνει με ηλεκτρονικό μήνυμα.

Καθοδηγούμενο Μαγείρεμα

Συγχρονίστε το Thermomix® σας με το λογαριασμό σας στην πλατφόρμα Cookidoo® για να περάσετε το εβδομαδιαίο μενού που έχετε προγραμματίσει στην οθόνη σας και αφήστε το Therrmomix® να σας καθοδηγήσει σε κάθε συνταγή βήμα-προς-βήμα.

Θησαυρός Συνταγών

Με περισσότερες από 80,000 συνταγές και άλλες που προστίθενται καθημερινά, η πλατφόρμα Cookidoo® είναι μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές κοινότητες στον κόσμο. Ανακαλύψτε ένα νέο κόσμο γεύσεων.

Γίνετε μέρος της γαστρονομικής εμπειρίας με το Thermomix®

Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

@kobold_Official

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Ακολουθήστε μας στο hashtag #Koboldofficial