Για μοναδικές εμπειρίες από την άνεση του σπιτιού σας - Από το 1883

Ζήστε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μετατρέψτε ένα σπίτι ή διαμέρισμα σε ένα πραγματικό σπιτικό. Εμείς στη Vorwerk, επιδιώκουμε όχι μόνο να κατασκευάζουμε υπέροχα προϊόντα αλλά, επίσης, να τα χρησιμοποιούμε για να δημιουργούμε αξέχαστες στιγμές για εσάς, είτε είστε μόνος είτε με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Γι’αυτό το λόγο, σε ότι κι αν κάνουμε, λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τις προσωπικές επιθυμίες των πελατών μας. Από το σχεδιασμό των προϊόντων μας και τις συναρπαστικές παρουσιάσεις που αποτελούν έμπνευση για τους υποψήφιους πελάτες μας, μέχρι και την κοινότητά μας με τους ένθερμους οπαδούς.

Καινοτομίες για Περισσότερο Ποιοτικό Χρόνο

Λατρεύουμε τις καινοτομίες που καθιστούν την καθημερινότητα των πελατών μας ευκολότερη και τους προσφέρουν περισσότερο χρόνο για να απολαύσουν τα όμορφα πράγματα στη ζωή. Γι’ αυτό και έχουμε δημιουργήσει την πρώτη ασύρματη ηλεκτρική σκούπα χειρός, Kobold, η οποία προσαρμόζεται στο δικό σας τρόπο ζωής και, όσον αφορά το Thermomix®, έχουμε διαθέσει στην αγορά μια πολυλειτουργική συσκευή κουζίνας, η οποία συνεχίζει να θέτει νέα πρότυπα στον τομέα της μαγειρικής. Στόχος μας είναι να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας μαζί με και προς όφελος της κοινότητάς μας και να παρέχουμε την τεχνολογία του αύριο, σήμερα. Γι’αυτό έχουμε δημιουργήσει τη μοναδική λειτουργία ταυτόχρονου σκουπίσματος & σφουγγαρίσματος της Kobold, όπως και τη λειτουργία ενσωματωμένου καθοδηγούμενου μαγειρέματος του Thermomix®, χωρίς να ξεχνάμε και την πλατφόρμα συνταγών Cookidoo®.

Η ποιότητα μέσα από την Τεχνολογία και
το Πάθος

Κατασκευάζουμε οικιακές συσκευές εδώ και πάνω από 130 χρόνια με στόχο να προσφέρουμε πάντοτε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Γι’αυτό το λόγο, όχι μόνο σχεδιάζουμε τα προϊόντα μας, αλλά επίσης τα κατασκευάζουμε εμείς οι ίδιοι στις δικές μας εγκαταστάσεις παραγωγής. Κάθε μικρή λεπτομέρεια πρέπει να έχει τελειοποιηθεί προτού ένα προϊόν μας βγει από το εργοστάσιο και, χάρη στην αγάπη μας για το σχεδιασμό προϊόντων, τα προϊόντα μας διακρίνονται τόσο σε ότι αφορά τη λειτουργικότητά τους όσο και την εμφάνισή τους. Περισσότεροι από 120 μηχανικοί, με μεγάλο πάθος για τη δουλειά τους, εργάζονται κάθε μέρα με σκοπό να βελτιώνουν συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων μας, για να συνεχίσουμε να έχουμε πιστούς πελάτες όπως τώρα.

Καινοτομίες για Περισσότερο Ποιοτικό Χρόνο

Η Eminentia Trading Limited, με πάνω από 34 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο, προσφέρει στα κυπριακά νοικοκυριά τα δύο βασικά προϊόντα του γερμανικού κολοσσού Vorwerk:

  1. Το πρωτοποριακό Thermomix, ένα διεθνώς πασίγνωστο πολυμηχάνημα που αντικαθιστά πάνω από 20 συσκευές κουζίνας σε μία, το οποίο μας βοηθά να μαγειρεύουμε εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και προπαντός υγιεινά με ένα καινοτόμο έξυπνο μαγείρεμα που μας καθοδηγεί σε κάθε συνταγή βήμα προς βήμα.

  2. Την ηλεκτρική σκούπα KOBOLD, ένα ολοκληρωμένο σύστημα βιολογικού καθαρισμού για το σπίτι, που συνδυάζει ταυτόχρονο σκούπισμα και σφογγάρισμα, στεγνό καθαρισμό χαλιών και ταπετσαρίας και βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων.

Τα προϊόντα μας εντυπωσιάζουν εκατομμύρια οικογένειες σε όλο τον κόσμο, χάρη στην υψηλής ποιότητας, καινοτομική τους τεχνολογία και την, ως γνωστόν, μεγάλη διάρκεια ζωής τους. Και τα δύο προϊόντα, τυγχάνουν ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων και βραβεύσεων, τόσο σε θέματα ασφάλειας όσο και υγείας.

Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει υποστήριξη στους πελάτες της μέσω των Συμβούλων της και μαθημάτων μαγειρικής, ως επίσης και συνεχή δημιουργία/προσαρμογή συνταγών σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.

Η εταιρεία προσφέρει επίσης ευκαιρίες για καριέρα με ευχάριστο και ευέλικτο τρόπο για ένα σημαντικό εισόδημα, με τη μέθοδο της προσωπικής παρουσίασης.

Τέλος, το τεχνικό μας τμήμα, προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση και εξαρτήματα/ανταλλακτικά για πιο ομαλή λειτουργία της καθημερινότητάς σας!

Καινοτομίες για Περισσότερο Ποιοτικό Χρόνο

Λατρεύουμε τις καινοτομίες που καθιστούν την καθημερινότητα των πελατών μας ευκολότερη και τους προσφέρουν περισσότερο χρόνο για να απολαύσουν τα όμορφα πράγματα στη ζωή. Γι’ αυτό και έχουμε δημιουργήσει την πρώτη ασύρματη ηλεκτρική σκούπα χειρός, η οποία προσαρμόζεται στο δικό σας τρόπο ζωής και, όσον αφορά το Thermomix®, έχουμε διαθέσει στην αγορά μια πολυλειτουργική συσκευή κουζίνας, η οποία συνεχίζει να θέτει νέα πρότυπα στον τομέα της μαγειρικής. Στόχος μας είναι να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας μαζί με και προς όφελος της κοινότητάς μας και να παρέχουμε την τεχνολογία του αύριο, σήμερα. Γι’αυτό έχουμε δημιουργήσει τη μοναδική λειτουργία ταυτόχρονου σκουπίσματος & σφουγγαρίσματος της Kobold, όπως και τη λειτουργία ενσωματωμένου καθοδηγούμενου μαγειρέματος του Thermomix®, χωρίς να ξεχνάμε και την πλατφόρμα συνταγών Cookidoo®.

Μαρτυρίες πελατών μας