O έξυπνος βοηθός στην κουζίνα σας

Το Thermomix® προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες που ποτέ δεν είχατε φανταστεί.

Λίγα λόγια για το Thermomix® TM6

Εκτός από το κόψιμο, το ψήσιμο, το ζύμωμα ή το μαγείρεμα στον ατμό, το νέο Thermomix® TM6 μπορεί επίσης να τηγανίσει στους 160°C  ή να ψήσει με slow cooking – συνολικά συνδυάζει περισσότερες από 20 συσκευές σε μία. Διαθέτει λειτουργίες για μαγείρεμα sous vide (μαγείρεμα σε κενό αέρος) και ζύμωση. Δεν έχει σημασία τι σας αρέσει να τρώτε ή πως το θέλετε μαγειρεμένο – Το Thermomix® δεν θα κάνει μόνο το μαγείρεμα πιο εύκολο, αλλά θα σας δώσει και ανεξάντλητη μαγειρική έμπνευση καθώς και οδηγίες για να φτιάξετε τα φαγητά που σας αρέσουν.

Επιπρόσθετες οδηγίες ασφάλειας για τη συσκευή Thermomix®

Λόγω ενός εξαιρετικά σπάνιου προβλήματος που μπορεί να προκύψει κατά τη χρήση της μεζούρας του Thermomix® ΤΜ6, έχει κυκλοφορήσει από την εταιρεία μας μια νέα έκδοση των λογισμικών του ΤΜ6 και του ΤΜ5. Στο Cookidoo®, όλες οι σχετικές συνταγές έχουν επικαιροποιηθεί ώστε να είναι διαθέσιμες μέσω Καθοδηγούμενου Μαγειρέματος με τις νέες οδηγίες ασφάλειας. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος, η συσκευή Thermomix® θα σας καθοδηγεί βήμα-προς-βήμα και θα σας ενημερώνει σχετικά με το ποιο εξάρτημα θα πρέπει να τοποθετείτε κάθε φορά πάνω στο καπάκι του κάδου, ανάλογα με το τι φτιάχνετε και ποια λειτουργία μαγειρέματος έχετε επιλέξει.

Κλείστε μια παρουσίαση τώρα χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας

Ραντεβού

Πώς θα θέλατε να επικοινωνήσει μαζί σας ο σύμβουλος για να κλείσετε το ραντεβού;

Προσωπικές Πληροφορίες

Πού θα γίνει η παρουσίαση;

Πολιτική Απορρήτου

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη δήλωση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

* = υποχρεωτικά πεδία

Με τη αποστολή αυτού του μηνύματος, δηλώνω ότι δίνω τη συγκατάθεσή μου για να επικοινωνήσετε μαζί μου μια φορά για το συγκεκριμένο σκοπό χρησιμοποιώντας τα προσωπικά μου στοιχεία επικοινωνίας. Μπορώ να ανακαλέσω αυτή μου τη συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή με μελλοντική ισχύ. Αυτό μπορεί να γίνει και μέσω e-mail στη διεύθυνση info@eminentia.com.cy.

Η ολοκαίνουργια Εμπειρία Thermomix®

To Thermomix® είναι ένας βοηθός-ρομπότ που συνδυάζει τις λειτουργίες 12 συσκευών σε μία, για απόλυτη ευκολία, ταχύτητα και έμπνευση στη μαγειρική σας.

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Ποιες οι διαφορές του νέου Thermomix® TM6;

Εκπληκτική νέα τεχνολογία

Το TM6 ξεχωρίζει εξωτερικά από τον προκάτοχό του, το TM5, κυρίως από τη μεγαλύτερη οθόνη. Ο νέος επεξεργαστής με μνήμη flash 16GB προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες για νέες λειτουργίες και αναβαθμίσεις λειτουργιών μέσω τακτικών ενημερώσεων του λογισμικού. Η βελτιωμένη δυνατότητα θέρμανσης προσφέρει ακριβή προ-θέρμανση ανά 1 βαθμό από τους 37 βαθμούς έως τους 160 βαθμούς. Η λειτουργία ζυγίσματος έχει βελτιωθεί επίσης πάρα πολύ. Πλέον, η ζυγαριά διαθέτει ακρίβεια 1 γρ. σε όλο το εύρος ζυγίσματος και φτάνει έως τα 3.000 γρ. ανά ζυγιστική μέτρηση.

Νέα μεγαλύτερη οθόνη

Η μεγάλη οθόνη των 6,8 ιντσών στο TM6 δεν είναι απλώς μεγαλύτερη, αλλά και πιο φωτεινή. Αυτή η εντελώς νέα οθόνη αφής προσφέρει μια πολυαισθητηριακή εμπειρία κάνοντας τη διεπαφή χρήστη (interface) και την πλοήγηση πιο εύχρηστη και ευχάριστη από ποτέ. Τώρα, με την απευθείας πρόσβαση στην πλατφόρμα Cookidoo®, η προβολή των συνταγών γίνεται ακόμη καλύτερη και η μαγειρική εμπειρία γίνεται πιο απολαυστική από ποτέ.

Λειτουργία αυτοκαθαρισμού

H λειτουργία Πρόπλυσης σας απαλλάσσει από το μπελά του πλυσίματος αλλά δεν είναι αναγκαίο να τη χρησιμοποιείτε σε κάθε χρήση της συσκευής σας. Παρ’όλα αυτά, υπάρχουν κάποιες συνταγές κατά τις οποίες είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να έχετε αυτή την έξυπνη, αυτόματη λειτουργία πρόπλυσης, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με το είδος των υπολειμμάτων που έχει μείνει στον κάδο.

Ενσωμάτωση της πλατφόρμας Cookidoo®

Με το TM6 τώρα έχετε απευθείας πρόσβαση στην πλατφόρμα Cookidoo®. Μπορείτε να πλοηγηθείτε ελεύθερα στις διαθέσιμες συνταγές, να εμπνευστείτε, να προγραμματιστείτε ή να ξεκινήσετε αμέσως το μαγείρεμα από την οθόνη του Thermomix. Δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιήσετε κάποια άλλη συσκευή για να έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα Cookidoo®. Πάνω από 80,000 γευστικές συνταγές είναι συνεχώς και απευθείας διαθέσιμες στο Thermomix® μέσω εγγραφής στην πλατφόρμα Cookidoo® και περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

Το πιο ευέλικτο Thermomix® μέχρι σήμερα

Σας παρουσιάζουμε 6 νέες λειτουργίες μαγειρέματος για να γίνει η ζωή σας πιο εύκολη και γευστική

Τσιγάρισμα (Υψηλή Θερμοκρασία)

Συμπεριλάβετε στη μαγειρική σας εμπειρία τα δελεαστικά αρώματα τσιγαρίσματος κρεατικών και την ακαταμάχητη γεύση της καραμέλας.

Sous-Vide

Μαγειρέψτε με επαγγελματική ακρίβεια κρεατικά ή ψάρια χάρη στη νέα λειτουργία Sous-Vide.

Ζύμωση

Εναλλακτικά, επιλέξτε τον υγιεινό δρόμο με σπιτικό προβιοτικό γιαούρτι ή κίμτσι χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Ζύμωσης.

Slow Cooking

Φτιάξτε ονειρεμένο τραβηγμένο χοιρινό (pulled pork) με τη λειτουργία αργού μαγειρέματος.

Βράσιμο αυγών

Μαγειρέψτε τα αυγά σας ακριβώς όπως σας αρέσουν, χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία ή το χρόνο μαγειρέματος.

Βραστήρας ρυζιού

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αυτή για να μαγειρέψετε μακρύκοκκο ρύζι, λευκό ρύζι μπασμάτι, πλιγούρι ή άλλους σπόρους. Χρησιμοποιείτε τη λειτουργία πάντα με το καλαθάκι στη θέση της μεζούρας πάνω στο καπάκι του κάδου. Ανατρέξτε στην πλατφόρμα Cookidoo® για σχετικές συνταγές.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο;

Το βασικό πακέτο του Thermomix συμπεριλαμβάνει ότι χρειάζεστε για να αντικαταστήσετε πάνω από είκοσι συσκευές κουζίνας. Περιέχει επίσης, τη νέα Βασική μαγειρική με 132 συνταγές (30 κυπριακές καθημερινές συνταγές), έναν κάδο, το Varoma για μαγείρεμα στον ατμό, το νέο καλαθάκι με καπάκι, προστατευτικό για το πιτσίλισμα, το χτυπητήρι και νέα βελτιωμένη σπάτουλα και μεζούρα. Με την απευθείας πρόσβαση στην πλατφόρμα Cookidoo, έχετε 30 μέρες δωρεάν συνδρομή στη μεγαλύτερη μαγειρική βιβλιοθήκη του κόσμου.

Συσκευή

Καλαθάκι

Μαχαίρια

Μεζούρα

Σπάτουλα

Βιβλίο μαγειρικής

Κάδος

Καπάκι του κάδου

Χτυπητήρι

Varoma

Προστατευτικό για το πιτσίλισμα

Συχνές Ερωτήσεις &
Απαντήσεις

Έχετε κάποια ερώτηση ή απορία σχετικά με το Thermomix® TM6; Έχουμε τις απαντήσεις!