Μοιραστείτε το πάθος σας για το μαγείρεμα με το Thermomix®

Γίνετε μέλος της ομάδας Thermomix® και κερδίστε ένα σημαντικό εισόδημα σαν αφεντικό του εαυτού σας.

Μοιραστείτε τα καλά νέα

Το Thermomix® είναι κάτι περισσότερο από μια συσκευή κουζίνας, είναι τρόπος ζωής. Αυτός ο σύντροφος στο μαγείρεμα αξίζει να έχει μια σωστή παρουσίαση και γι’ αυτό όλα τα μηχανήματα πωλούνται ξεχωριστά μέσω μιας ζωντανής επίδειξης (“γευστικής εμπειρίας”) από τους επαγγελματίες και ενθουσιώδεις Συμβούλους μας. Η καριέρα με το Thermomix® είναι απλή και ευχάριστη και σας δίνει τη δυνατότητα να μένετε συνδεδεμένοι με την κοινότητά σας και σε ένα παγκόσμιο δίκτυο.

Φτιάξτε τη δική σας πολυ-επίπεδη επιχειρηματική δραστηριότητα

Γίνετε μέλος μιας δυναμικής και επιτυχημένης κοινότητας

Γίνετε Σύμβουλος του Thermomix®

Ελάτε κι εσείς στην υπέροχη μας ομάδα!

Το Thermomix® είναι κάτι περισσότερο από μια συσκευή κουζίνας, είναι τρόπος ζωής. Αυτός ο σύντροφος στο μαγείρεμα αξίζει να έχει μια σωστή παρουσίαση και γι’ αυτό όλα τα μηχανήματα πωλούνται ξεχωριστά μέσω μιας ζωντανής επίδειξης (“γευστικής εμπειρίας”) από τους επαγγελματίες και ενθουσιώδεις Συμβούλους μας. Η καριέρα με το Thermomix® είναι απλή και ευχάριστη και σας συνδέει τόσο με την κοινότητά σας όσο και με ένα παγκόσμιο δίκτυο.

Τα πολλά προνόμια της

 

καριέρας με το Thermomix®

Ευελιξία

Ωφελήματα

Υποστήριξη

Γνώση

Ανέλιξη

Μέλος μιας κοινότητας

Προσωπικές Πληροφορίες
Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Πολιτική Απορρήτου

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη δήλωση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

* = υποχρεωτικά πεδία

Με τη αποστολή αυτού του μηνύματος, δηλώνω ότι δίνω τη συγκατάθεσή μου για να επικοινωνήσετε μαζί μου μια φορά για το συγκεκριμένο σκοπό χρησιμοποιώντας τα προσωπικά μου στοιχεία επικοινωνίας. Μπορώ να ανακαλέσω αυτή μου τη συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή με μελλοντική ισχύ. Αυτό μπορεί να γίνει και μέσω e-mail στη διεύθυνση info@eminentia.com.cy.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Τηλ.

22667242

Τοποθεσία.

Προδρόμου 53,
1090 Λευκωσία

ΛΕΜΕΣΟΣ

Τηλ.

25347242

Τοποθεσία.

ΛΑΡΝΑΚΑ

Τηλ.

24727226

Τοποθεσία.

Αγγέλα Βενιζέλου

Γνωρίζω κόσμο, μαθαίνω πολλά❣️
 
“Είμαι στο Thermomix αρκετά χρόνια, γιατί είμαι ελεύθερη να δουλεύω όποτε θέλω κι ό,τι ώρα θέλω. Γνωρίζω κόσμο, μαθαίνω πράγματα από αυτούς, κι εγώ τους μαθαίνω άλλα τόσα και χαίρομαι να βλέπω χαμόγελα ικανοποίησης. 
 
Είναι τόσο σπουδαίο εργαλείο το Thermomix και πάντα θα το λέω: Γιατί δεν το έχουν όλοι σπίτι τους!”

3 Days ago

Χρύσω Χαραλαμπίδου

Ένα χόμπι με εισόδημα❣️
“Όταν το πάθος μετατρέπεται σε επάγγελμα, απλά δεν είναι επάγγελμα! Είναι το χόμπι μου με εισόδημα!”

3 Days ago

Μαρίνα Παντελίδου

Δούλευα σε Χημείο Τροφίμων και αρχικά η ενασχόληση μου με το Thermomix ήταν part-time για έξτρα εισόδημα βασικά. Στη πορεία του χρόνου όλοι θέλουμε να ασχοληθούμε με αυτό που αγαπούμε πιο πολύ και έτσι με κέρδισε το Thermomix.

Το Thermomix για μένα είναι το χόμπι μου, το πάθος μου, η ξεκούραση μου και η χαρά και η απόλαυση της δημιουργίας στο χώρο της κουζίνας, που είναι το βασίλειο μου.

3 Days ago

Μαρία Παπαγεωργίου

Κάτι περισσότερο από επάγγελμα❣️
 
“Όταν μπορείς να μετατρέπεις το πάθος σου σε επάγγελμα, είναι ό,τι πιο όμορφο και δημιουργικό! Ως Thermomix Expert & Team Leader χαίρομαι που συνεργάζομαι με ανθρώπους που διαθέτουν υψηλό το αίσθημα ομαδικότητας και εφαρμόζουν την πλέον σύγχρονη κουλτούρα εργασίας. 
 
Η ενασχόληση μου αυτή, με ωράριο στα μέτρα μου, μου δίνει την ευκαιρία να διατηρώ ισορροπία στην εργασιακή και προσωπική μου ζωή.”

3 Days ago